ReferenssIt

HALTI

Halti on suomalainen huippubrändi, joka on erikoistunut urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin. Haltilla on pääkaupunkiseudulla kolme omaa outlet-myymälää. Lauttasaaren liikkeen vuokrasopimus päättyi, joten tarve oli löytää nopeasti n. 500 m2 korvaava liiketila Lauttasaaresta. Avantion ratkaisi tilatarpeen Veneentekijäntie 8:ssa olevalla n. 520 m2 tilalla.

”Avantion saattoi tilaprojektin nopealla aikataululla positiiviseen lopputulokseen”

kiteyttää Haltin kaupallinen johtaja Ville Rönkkö

WOLT

Wolt on suomalainen teknologiayritys, jonka tehtävänä on helpottaa elämää ateria kerrallaan. Yritys tarjoaa ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelua 13 maassa yli 2000 ravintolasta. Kovan kasvun vuoksi Wolt tarvitsi uudet toimitilat. Tavoitteena oli löytää luonteikasta, muuntautuvaa ja yrityksen tyyliin muokattavaa tilaa Helsingin ydinkeskustasta. Avantionin avulla ratkaisu löytyi Kampista Antinkatu 1:stä, josta Wolt vuokrasi n. 1300m2 toimitilat.

”Yhteistyö Jussin kanssa oli sujuvaa ja ratkaisut löytyivät toivomassamme tiiviissä aikataulussa”

suosittelee Woltin Karoliina Ratia

ELLUN KANAT

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva viestintäyritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi.

Ellun Kanat on 10-vuotias kasvuyritys, jonka tilatarpeet myös kasvavat ja monimutkaistuvat matkan varrella. Toimitila keskustassa kävi ahtaaksi ja etsimme Avantionin kanssa uusia toimitiloja. n. 1300 neliön tila Käenkujalla miellytti meitä, sillä tilassa on hienoa tunnelmaa, jopa pieni merinäköala ja voimme vielä muokata sen juuri itsellemme ja omaan työmme rytmiin sopivaksi.

"Avantionin Jussi Rae jaksoi kärsivällisesti hakea juuri meille sopivan tilan. Emme olleet ehkä vaatimuksiltamme helpoimmasta päästä, mutta yhteistyö sujui tosi joustavasti ja hyvällä asenteella."

kiittää Kirsi Piha, hallituksen puheenjohtaja

SUPERCELL

Supercell on mobiilipelejä kehittävä yritys, jonka pelejä ovat mm. Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach ja Clash Royale. Yhtiön pelejä pelaa n. 250 miljoonaa henkeä kuukausittain. Supercell tarvitsi tilan uudelle videostudiolle läheltä pääkonttoriaan ja Ruoholahdesta löytyi sopiva ratkaisu tähän tarkoitukseen.

”Kiitos Jussi, mukava oli taas tehdä yhteistyötä”

sanoo Facility Manager Janne Saarinen

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

Helsingin kaupungin teatterin oma kiinteistö meni täydelliseen saneeraukseen toukokuussa 2015 kahden vuoden ajaksi. Teatterin lavasteille ja esineistölle piti löytää nopeasti n. 1500 m2 kokoinen varastotila kohtuullisen matkan päästä. Avantion esitti ratkaisuksi Konalassa olevaa n. 1500 m2 varastoa osoitteessa Ruosilantie 16. Tila oli korkea ja hyllyt olivat valmiina. Lastaus oli myös toimiva. HKT tekikin nopean ratkaisun tilan vuokraamisesta.

”Avantion hoiti akuutin tila-asian ammattitaidollaan nopeasti ja hyvässä hengessä!”

kommentoi HKT:n tuotantojohtaja Matti Uotinen

HASAN & PARTNERS

Hasan-ryhmä on brändien kumppani, jonka muodostavat hasan & partners, Perfect Fools ja frankly partners. Ryhmässä työskentelee n. 140 brändistrategioiden, luovan tarinankerronnan, brändien ja kokemusten muotoilun sekä viestinnän ja konsultoinnin ammattilaista Helsingissä ja Tukholmassa.

Yhtiö etsi uusia toimitiloja Helsingin kantakaupungista. Pääasia oli löytää kombinaatio: kiinnostava tila, talo ja alue. Hasan ei etsinyt ratkaisua perinteisistä toimistorakennuksista, vaan luovempaa toimitilakohdetta. Asiakkaalle remontoitiin upea n. 2100m2 toimistotila vuonna 1940 valmistuneeseen alun perin Volvo Autolle rakennettuun suojeltuun betonikaarihalliin osoitteeseen Sturenkatu 21.

"Jussi auttoi meitä tilan löytämisessä ja hoiti prosessin ammattitaitoisesti tarpeemme ymmärtäen”

kertoo talousjohtaja Simo Kajaste

DIGIA OYJ

Digia on pörssinoteerattu ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Digialaisia on yli 1300. Yrityksen pääkonttori on Pitäjänmäellä, tarve oli löytää satelliittitoimisto Helsingin keskustasta kävelymatkan päästä rautatieasemalta. Digialle remontoitiin avarat ja modernit n. 470m2 toimitilat osoitteeseen Rikhardinkatu 2.

"Jussi on luotettava ja tehokas toimitilamarkkinat tunteva asiantuntija”

sanoo Kristiina Anttila, rahoitus- ja talousjohtaja

AHLSELL

Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsellin Espoon varastomyymälä oli käynyt liian pieneksi. Yhteistyössä Avantionin kanssa löytyi ratkaisu: n. 2000 m2 varastomyymälä Olarinluomassa Luomannotko 3:ssa.

”Avantion ratkaisi tilaongelmamme nopeasti ja ammattitaitoisesti”

kertoo toimitusjohtaja Mika Salokangas.

REIMA

Reima on jo 70 vuoden ajan vaatettanut lapset säähän kuin säähän. Reima etsi Outlet myymälää Vantaan Tammistosta. Kauppakeskus Tammiston Tähdestä Nilsaksenpolulta löytyi Avantionin avulla toimiva ratkaisu, n. 350 m2 liiketila.

Olen äärimmäisen tyytyväinen Avantionin toimintaan, nopeat ja selkeät kommunikaatiot ja sovitun mukaisesta kaikki hoidettu” 

kehuu Reiman markkinointijohtaja Kimmo Jahila.

LEADDESK OYJ

LeadDesk on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka toimii pilvipohjaisten ohjelmistojen markkinoilla Euroopassa. LeadDesk-ohjelmaa käyttää yli 700 organisaatiota ympäri maailman ja sen avulla käsitellään yli 300 miljoonaa asiakaskontaktia vuodessa.

Kovan kasvun vuoksi tarvittiin suurempi toimitila, jossa asiakastuen tila olisi toiminnan keskiössä. Asiakkaalle remontoitiin n. 790m2 toimitila Hämeentie 15 kiinteistöstä.

”Haastavista lähtökohdista huolimatta Jussi pysyi tukenamme ja näki paljon vaivaa juuri oikean toimitilan löytämisessä. Rautainen ammattitaito ja laajat verkostot mahdollistivat hyvin erilaisten kohteiden näkemisen, joka osaltaan auttoi tarkentamaan LeadDeskin todelliset tarpeet. Vahva ja varaukseton suositus Jussille”

suosittelee Management Assistant Johanna Lönnroth

VICTOR EK

Victor Ek Oy on 130 vuotta toiminut tunnettu muuttoliike. Asiakas etsi uutta varastotilaa omalla piha-alueella Helsingistä. Avantion löysi yhdessä Catellan kanssa uudet n. 2000 m2 tilat keskeisellä sijainnilla aivan Kehä I:n tuntumasta Oulunkylästä osoitteesta Liukumäentie 15.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Avantionin tarjoamaan toimitilaratkaisuun”

sanoo Victor Ek:n toimitusjohtaja Michael Cedercreutz

DIGITALIST GROUP OYJ

Digitalist Group Oyj on pörssinoteerattu luova teknologiayritys, joka toteuttaa internet-, pilvi- ja mobiiliteknologoihin perustuvia ratkaisuja asiakkailleen. Ixonosin tavoitteena oli löytää Helsingin ydinkeskustasta avoimeen vuorovaikutukseen kannustavat toimitilat. Uudet 1200 m2 tilat ovat nyt Arkadiankatu 2:ssa Kampissa. 

”Avantion vapautti aikaamme hienosti. Jussi Rae toimi tehokkaasti ja luotettavasti”

kiittää talousjohtaja Kristiina Simola

RESPECTA

Respecta on osa globaalia Ottobock Healthcare-konsernia, jonka tuotteilla ja osaamisella mahdollistetaan liikkumisen vapaus ja ehkäistään liikkumista rajoittavien vammojen syntyä. Tarve oli löytää ratkaisu, jossa samaan kiinteistöön saadaan vastaanotto-,tuotanto-,toimisto- ja varastotilat. Eliel Saarisen tie 2:sta Haagassa jalostettiin asiakkaan toimintaan sopivat n. 2400 m2 toimitilat.

”Avantion hoiti tämän vaativan prosessin erittäin ammattitaitoisesti. Kiitos Jussi väsymättömästä avustasi muuttomme suhteen”

kiittää Category Manager Petteri Niinikoski

RAIDE-JOKERI

Raide-Jokeri on Itäkeskuksen ja Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja. Työnaikaiselle allianssiorganisaatiolle oli tarve löytää projektitoimisto rakennettavan raitiolinjan välittömästä läheisyydestä. Valimotie 1:stä Pitäjänmäellä remontoitiin asiakkaalle n. 1200 m2 toimisto.

”Avantionissa osattiin kuunnella asiakasta. Tiukalla aikataululla löytyi tarpeita vastaava tila erinomaisella sijainnilla”

sanoo Raide-Jokerin projektijohtaja Juha Saarikoski

WULFF

Wulff on kaikkien tuntema ja vuodesta 1890 toiminut toimistotarvikkeita myyvä yritys. Wulff etsi korvaajaa Pikku-Huopalahden liikkeelle. Haussa oli näkyvyyttä, avaruutta ja valoisuutta asiakasvirtojen äärellä. Avantion löysi uuden n. 500 m2 liiketilan Konalasta uudehkosta liikekeskittymästä Ristipellontieltä

EKAHAU

Ekahau on johtava langattomien verkkojen suunnitteluohjelmistoa kehittävä yritys, jolla on globaalisti kymmeniä tuhansia asiakkaita. Tavoitteena oli löytää Helsingin ydinkeskustasta valoisa ja moderni avotoimisto nopeasti kasvavalle yritykselle. Tilaratkaisu löytyi osoitteesta Antinkatu 1, johon valmistuu asiakkaan toimintaa varten räätälöidyt n. 900 m2 tilat.

”Haimme Helsingin ydinkeskustasta valoisaa avotoimistoa ja Avantion hoiti puolestamme kaiken työn nopeasti ja täysin toiveidemme mukaisesti!”

kehuu Mikko Lauronen, Ekahaun tuotejohtaja

MAAS GLOBAL

MaaS global on helsinkiläinen kasvuyritys, jonka liikkumissovellus Whim kokoaa eri liikkumismuotojen parhaat puolet yhteen helppokäyttöiseksi palveluksi. Vuonna 2015 perustettu MaaS Global on maailman ensimmäinen Liikkuminen Palveluna yritys, joka on käynnistänyt kansainvälisen liikkumisen vallankumouksen. Nopean kasvun vuoksi MaaS halusi vuokrata Helsingin keskustasta modernia ja avointa työskentelytilaa. Avantionin avulla löytyi juuri saneerauksesta valmistuva loft-henkinen kohde: Lönnrotinkatu 18, josta asiakas vuokrasi n. 400 m2 toimitilat.

”Jussi Raen kanssa pääsimme nopeasti eteenpäin tilahaussamme. Ammattimaista toimintaa, suosittelen”

kiittelee Jonna Pöllänen, Collaboration Manager

REDHILL GAMES

Redhilll Games on kokeneen, kansainvälisen ja intohimoisen tiimin omaava peliyritys. Redhillin tavoitteena oli löytää kasvuvaraa tarjoava ja tunnelmaltaan kodinomainen tila Helsingin keskusta. Pohjaratkaisun osalta toivottiin tilan jakautumista useisiin tiimihuoneisiin. Toimiva kokonaisuus löytyi uniikista rakennuksesta Suomitalosta Lönnrotinkatu 5:stä, josta Redhill vuokrasi n. 1000m2 toimitilan.

”Suosittelen”

toimitusjohtaja Matias Myllyrinne

UPCLOUD

UpCloud on suomalainen pilvipalvelujen tarjoaja. Yrityksen keskeisenä palvelulupauksena on tarjota maailman nopeimmat pilvipalvelut maltillisella hintatasolla.Vahvan kasvun vuoksi yritys etsi toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta. Haussa preferoitiin rakennusten ylimpiä kerroksia omalla terassilla ja saunaosastolla. Yhtiölle räätälöitiin toiveiden mukaiset tilat osoitteeseen Aleksanterinkatu 15.

”Jussi tuntee alan toimijat ja onnistui nopeassa ajassa haarukoimaan meille useita sopivia ja kiinnostavia kohteita. Näistä löytyi meille paras mahdollinen toimitila. Käytämme varmasti palveluitasi uudestaan, kun sen aika taas on”

Antti Vilpponen, toimitusjohtaja

WUNDERDOG

Wunderdog on nopeasti kasvava luova teknologiatalo. Henkilökunnan määrän kasvaessa oli tarpeen löytää yhdessä tasossa oleva moderni ja persoonallinen toimitila Helsingin ydinkeskustasta. Kohde löytyi Rautatientorilta osoitteesta Mikonkatu 13, johon remontoitiin n. 1150 m2 kokoinen asiakkaan näköinen toimistotila.

”Jussi ymmärsi heti oikean tarpeemme löytää toimitila, johon rakentaa juuri Wunderdogin tarpeita ja ennen kaikkea kulttuuriamme vastaava toimitila”

sanoo Toimitusjohtaja Mika Viskari

UMBRA 3D

Umbra 3D on suomalainen grafiikkaohjelmistoteknologioita kuluttajatuotteisiin kehittävä yritys. Umbran toiveena oli löytää Helsingin keskustasta valoisa ja moderni toimitila. Kalevankatu 30:stä löytyi n. 420 m2 remontoitava teollisuushenkinen toimisto.

”Avantionin Jussi Rae oli lukemattomista kontaktoimistani välittäjistä ainoa, joka todella perehtyi Umbran tilatoiveisiin ja näki paljon vaivaa löytääkseen juuri meille sopivan toimitilan. Suosittelen!”

tiivistää henkilöstöjohtaja Liisa Lähteenaho

VALVE

Markkinointitoimisto Valve rakentaa kestävää kilpailuetua digitalisoituvassa maailmassa yhdistämällä markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Valveen tavoitteena oli löytää uudet inspiroivat, tyylikkäät ja entistä tilavammat toimitilat Helsingin ydinkeskustasta. Ludviginkatu 6 on monimuotoinen arvokiinteistö, josta remontoitiin asiakkaalle n. 1900 m2 toimitilat.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Luddan tiloihin ja siihen, että pysyimme erittäin tiukassa aikataulussa. Jussin kanssa työskentely oli helppoa ja hän auttoi loppuun asti vuokraneuvotteluissa”

kertoo Sara Nikander/Director, Valve Brand & Digital

STEPUP

StepUp on vuodesta 1997 toiminut, yksi Suomen johtavista tanssikouluista. Asiakkaan Espoon toimipisteen kiinteistöön oli tulossa muutoksia, joten tavoitteena oli löytää korvaavat tilat läheltä nykyisiä tiloja. Tilojen toivottiin olevan myös modernimmat ja raikkaammat kuin aikaisemmat tilat. Haku oli haastava, mutta yli vuoden mittaisessa projektissa sopiva tila löytyi lopettavan Keilahallin tiloista osoitteessa Piispanportti 12. Vuoden 2015 aikana StepUpille rakennettiin n. 1000 m2 tilaan useita tanssisaleja ja sosiaalitilat.

”Avantion toimi projektissa aktiivisesti ja asiakasta kuunnellen. Näin päädyimme erinomaiseen lopputulokseen”

kertoo StepUP:n toimitusjohtaja Tiina Kaivola.

OK PERINTÄ

OK Perinnän muutto tuli ajankohtaiseksi, kun edellinen kiinteistö vuokrattiin yhdelle käyttäjälle. Yhteistyössä Avantionin kanssa löytyi ratkaisu uudeksi toimitilaksi: n. 750 m2 toimisto Länsi-Pasilasta osoitteesta Maistraatinportti 4.

”Viihdymme oikein hyvin nykyisessä toimistossamme, kiitos Jussi”

suosittelee toimitusjohtaja Kari Ahlström

TRAFIX

Trafix Oy on liikenteen suunnitteluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa suunnittelu-, projekti- ja asiantuntijapalveluita. Trafix etsi n. 600-700 m2 toimistoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Espoosta. Valinta kohdistui Leppävaarassa olevaan Panorama Toweriin, josta Avantion löysi sopivan vapautuvan toimisto. Uudet tilat ovat modernit ja valoisat. Sello tuo mukanaan kattavat palvelut.

”Trafixissa arvostetaan Avantionin aktiivista toimintaa toimitilan haussa ja vuokrasopimuksen valmistelussa”

kiittää Trafixin projektipäällikkö Ari Tuomainen