Referenssit

HALTI

Halti on suomalainen huippubrändi, joka on erikoistunut urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin. Haltilla on pääkaupunkiseudulla kolme omaa outlet-myymälää. Lauttasaaren liikkeen vuokrasopimus päättyi, joten tarve oli löytää nopeasti n. 500 m2 korvaava liiketila Lauttasaaresta. Avantion ratkaisi tilatarpeen Veneentekijäntie 8:ssa olevalla n. 520 m2 tilalla.

”Avantion saattoi tilaprojektin nopealla aikataululla positiiviseen lopputulokseen”

kiteyttää Haltin kaupallinen johtaja Ville Rönkkö

AHLSELL

Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsellin Espoon varastomyymälä oli käynyt liian pieneksi. Yhteistyössä Avantionin kanssa löytyi ratkaisu: n. 2000 m2 varastomyymälä Olarinluomassa Luomannotko 3:ssa.

”Avantion ratkaisi tilaongelmamme nopeasti ja ammattitaitoisesti”

kertoo toimitusjohtaja Mika Salokangas.

VICTOR EK

Victor Ek Oy on 130 vuotta toiminut tunnettu muuttoliike. Asiakas etsi uutta varastotilaa omalla piha-alueella Helsingistä. Avantion löysi yhdessä Catellan kanssa uudet n. 2000 m2 tilat keskeisellä sijainnilla aivan Kehä I:n tuntumasta Oulunkylästä osoitteesta Liukumäentie 15.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Avantionin tarjoamaan toimitilaratkaisuun”

sanoo Victor Ek:n toimitusjohtaja Michael Cedercreutz

WOLT

Wolt on suomalainen teknologiayritys, jonka tehtävänä on helpottaa elämää ateria kerrallaan. Yritys tarjoaa ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelua 13 maassa yli 2000 ravintolasta.Kovan kasvun vuoksi Wolt tarvitsi uudet toimitilat. Tavoitteena oli löytää luonteikasta, muuntautuvaa ja yrityksen tyyliin muokattavaa tilaa Helsingin ydinkeskustasta. Avantionin avulla ratkaisu löytyi Kampista Antinkatu 1:stä, josta Wolt vuokrasi n. 1300m2 toimitilat.

”Yhteistyö Jussin kanssa oli sujuvaa ja ratkaisut löytyivät toivomassamme tiiviissä aikataulussa”

suosittelee Woltin Karoliina Ratia

IXONOS OYJ/DIGITALIST GROUP

Ixonos Oyj/Digitalist Group on pörssinoteerattu luova teknologiayritys, joka toteuttaa internet-, pilvi- ja mobiiliteknologoihin perustuvia ratkaisuja asiakkailleen. Ixonosin tavoitteena oli löytää Helsingin ydinkeskustasta avoimeen vuorovaikutukseen kannustavat toimitilat. Uudet 1200 m2 tilat ovat nyt Arkadiankatu 2:ssa Kampissa. 

”Avantion vapautti aikaamme hienosti. Jussi Rae toimi tehokkaasti ja luotettavasti”

kiittää talousjohtaja Kristiina Simola

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

Helsingin kaupungin teatterin oma kiinteistö meni täydelliseen saneeraukseen toukokuussa 2015 kahden vuoden ajaksi. Teatterin lavasteille ja esineistölle piti löytää nopeasti n. 1500 m2 kokoinen varastotila kohtuullisen matkan päästä. Avantion esitti ratkaisuksi Konalassa olevaa n. 1500 m2 varastoa osoitteessa Ruosilantie 16. Tila oli korkea ja hyllyt olivat valmiina. Lastaus oli myös toimiva. HKT tekikin nopean ratkaisun tilan vuokraamisesta.

”Avantion hoiti akuutin tila-asian ammattitaidollaan nopeasti ja hyvässä hengessä!”

kommentoi HKT:n tuotantojohtaja Matti Uotinen

RAIDE-JOKERI

Raide-Jokeri on Itäkeskuksen ja Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja. Työnaikaiselle allianssiorganisaatiolle oli tarve löytää projektitoimisto rakennettavan raitiolinjan välittömästä läheisyydestä. Valimotie 1:stä Pitäjänmäellä remontoitiin asiakkaalle n. 1200 m2 toimisto.

”Avantionissa osattiin kuunnella asiakasta. Tiukalla aikataululla löytyi tarpeita vastaava tila erinomaisella sijainnilla”

sanoo Raide-Jokerin projektijohtaja Juha Saarikoski

RESPECTA

Respecta on osa globaalia Ottobock Healthcare-konsernia, jonka tuotteilla ja osaamisella mahdollistetaan liikkumisen vapaus ja ehkäistään liikkumista rajoittavien vammojen syntyä. Tarve oli löytää ratkaisu, jossa samaan kiinteistöön saadaan vastaanotto-,tuotanto-,toimisto- ja varastotilat. Eliel Saarisen tie 2:sta Haagassa jalostettiin asiakkaan toimintaan sopivat n. 2400 m2 toimitilat.

”Avantion hoiti tämän vaativan prosessin erittäin ammattitaitoisesti. Kiitos Jussi väsymättömästä avustasi muuttomme suhteen”

kiittää Category Manager Petteri Niinikoski

VALVE

Markkinointitoimisto Valve rakentaa kestävää kilpailuetua digitalisoituvassa maailmassa yhdistämällä markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Valveen tavoitteena oli löytää uudet inspiroivat, tyylikkäät ja entistä tilavammat toimitilat Helsingin ydinkeskustasta. Ludviginkatu 6 on monimuotoinen arvokiinteistö, josta remontoitiin asiakkaalle n. 1900 m2 toimitilat.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Luddan tiloihin ja siihen, että pysyimme erittäin tiukassa aikataulussa. Jussin kanssa työskentely oli helppoa ja hän auttoi loppuun asti vuokraneuvotteluissa”

kertoo Sara Nikander/Director, Valve Brand & Digital

EKAHAU

Ekahau on johtava langattomien verkkojen suunnitteluohjelmistoa kehittävä yritys, jolla on globaalisti kymmeniä tuhansia asiakkaita. Tavoitteena oli löytää Helsingin ydinkeskustasta valoisa ja moderni avotoimisto nopeasti kasvavalle yritykselle. Tilaratkaisu löytyi osoitteesta Antinkatu 1, johon valmistuu asiakkaan toimintaa varten räätälöidyt n. 900 m2 tilat.

”Haimme Helsingin ydinkeskustasta valoisaa avotoimistoa ja Avantion hoiti puolestamme kaiken työn nopeasti ja täysin toiveidemme mukaisesti!”

kehuu Mikko Lauronen, Ekahaun tuotejohtaja

WUNDERDOG

Wunderdog on nopeasti kasvava luova teknologiatalo. Henkilökunnan määrän kasvaessa oli tarpeen löytää yhdessä tasossa oleva moderni ja persoonallinen toimitila Helsingin ydinkeskustasta. Kohde löytyi Rautatientorilta osoitteesta Mikonkatu 13, johon remontoitiin n. 1150 m2 kokoinen asiakkaan näköinen toimistotila.

”Jussi ymmärsi heti oikean tarpeemme löytää toimitila, johon rakentaa juuri Wunderdogin tarpeita ja ennen kaikkea kulttuuriamme vastaava toimitila”

sanoo Toimitusjohtaja Mika Viskari

MAAS GLOBAL

MaaS global on helsinkiläinen kasvuyritys, jonka liikkumissovellus Whim kokoaa eri liikkumismuotojen parhaat puolet yhteen helppokäyttöiseksi palveluksi. Vuonna 2015 perustettu MaaS Global on maailman ensimmäinen Liikkuminen Palveluna yritys, joka on käynnistänyt kansainvälisen liikkumisen vallankumouksen. Nopean kasvun vuoksi MaaS halusi vuokrata Helsingin keskustasta modernia ja avointa työskentelytilaa. Avantionin avulla löytyi juuri saneerauksesta valmistuva loft-henkinen kohde: Lönnrotinkatu 18, josta asiakas vuokrasi n. 400 m2 toimitilat.

”Jussi Raen kanssa pääsimme nopeasti eteenpäin tilahaussamme. Ammattimaista toimintaa, suosittelen”

kiittelee Jonna Pöllänen, Collaboration Manager

UMBRA 3D

Umbra 3D on suomalainen grafiikkaohjelmistoteknologioita kuluttajatuotteisiin kehittävä yritys. Umbran toiveena oli löytää Helsingin keskustasta valoisa ja moderni toimitila. Kalevankatu 30:stä löytyi n. 420 m2 remontoitava teollisuushenkinen toimisto.

”Avantionin Jussi Rae oli lukemattomista kontaktoimistani välittäjistä ainoa, joka todella perehtyi Umbran tilatoiveisiin ja näki paljon vaivaa löytääkseen juuri meille sopivan toimitilan. Suosittelen!”

tiivistää henkilöstöjohtaja Liisa Lähteenaho

OK PERINTÄ

OK Perinnän muutto tuli ajankohtaiseksi, kun edellinen kiinteistö vuokrattiin yhdelle käyttäjälle. Yhteistyössä Avantionin kanssa löytyi ratkaisu uudeksi toimitilaksi: n. 750 m2 toimisto Länsi-Pasilasta osoitteesta Maistraatinportti 4.

”Viihdymme oikein hyvin nykyisessä toimistossamme, kiitos Jussi”

suosittelee toimitusjohtaja Kari Ahlström

REIMA

Reima on jo 70 vuoden ajan vaatettanut lapset säähän kuin säähän. Reima etsi Outlet myymälää Vantaan Tammistosta. Kauppakeskus Tammiston Tähdestä Nilsaksenpolulta löytyi Avantionin avulla toimiva ratkaisu, n. 350 m2 liiketila.

Olen äärimmäisen tyytyväinen Avantionin toimintaan, nopeat ja selkeät kommunikaatiot ja sovitun mukaisesta kaikki hoidettu” 

kehuu Reiman markkinointijohtaja Kimmo Jahila.

TRAFIX

Trafix Oy on liikenteen suunnitteluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa suunnittelu-, projekti- ja asiantuntijapalveluita. Trafix etsi n. 600-700 m2 toimistoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Espoosta. Valinta kohdistui Leppävaarassa olevaan Panorama Toweriin, josta Avantion löysi sopivan vapautuvan toimisto. Uudet tilat ovat modernit ja valoisat. Sello tuo mukanaan kattavat palvelut.

”Trafixissa arvostetaan Avantionin aktiivista toimintaa toimitilan haussa ja vuokrasopimuksen valmistelussa”

kiittää Trafixin projektipäällikkö Ari Tuomainen

 

WULFF

Wulff on kaikkien tuntema ja vuodesta 1890 toiminut toimistotarvikkeita myyvä yritys. Wulff etsi korvaajaa Pikku-Huopalahden liikkeelle. Haussa oli näkyvyyttä, avaruutta ja valoisuutta asiakasvirtojen äärellä. Avantion löysi uuden n. 500 m2 liiketilan Konalasta uudehkosta liikekeskittymästä Ristipellontieltä

STEPUP

StepUp on vuodesta 1997 toiminut, yksi Suomen johtavista tanssikouluista. Asiakkaan Espoon toimipisteen kiinteistöön oli tulossa muutoksia, joten tavoitteena oli löytää korvaavat tilat läheltä nykyisiä tiloja. Tilojen toivottiin olevan myös modernimmat ja raikkaammat kuin aikaisemmat tilat. Haku oli haastava, mutta yli vuoden mittaisessa projektissa sopiva tila löytyi lopettavan Keilahallin tiloista osoitteessa Piispanportti 12. Vuoden 2015 aikana StepUpille rakennettiin n. 1000 m2 tilaan useita tanssisaleja ja sosiaalitilat.

”Avantion toimi projektissa aktiivisesti ja asiakasta kuunnellen. Näin päädyimme erinomaiseen lopputulokseen”

kertoo StepUP:n toimitusjohtaja Tiina Kaivola.

NEOPOST FINLAND

Neopost Finland halusi tilat, joissa yrityksen eri toiminnot (toimisto, varasto, tekninen tila) saataisiin saman katon alle. Parkkipaikkoja tarvittiin myös runsaasti. Noin 1000 m2 yhdistelmätila löytyi Avantionin avustuksella osoitteesta Konalantie 47.

”Avantionin ammattitaito ja aktiivisuus arvostetaan meillä korkealle”

sanoo Neopostin toimitusjohtaja Pasi Tiainen